Lijden en Verlossing

Gepubliceerd op 7 maart 2013 om 11:08

Geachte wielrenners,

graag wensen wij u van het volgende op de hoogte te stellen:

‘aan de vooravond van de ‘Hoogmis van het wielrennen’, de Ronde van Vlaanderen, gaat op maandag 25 maart in Theater Heerlen een unieke kopgroep van artiesten met een groot wielerhart in de Wielertheatershow De Muur on Tour onder aanvoering van Mart Smeets aan de slag met het thema ‘Lijden & Verlossing’.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf
€ 12,50 en online te reserveren via www.parkstadlimburgtheaters.nl of telefonisch via 045-571 66 07.

In deze theatrale ode aan de wielersport ziet u af op de Alpe d’Huez, dokkert u over kasseien in het boertige Vlaamse land en dwingt de ijzige kou op de Passo di Gavia bijna tot afstappen. Om uiteindelijk verlossing te vinden in de kapel van de Madonna del Ghisallo.

Dit alles muzikaal gelardeerd met songs van de cd ‘Sint Willebrord Sessions’ van Rick de Leeuw, JW Roy en Alex Roeka – ondersteund door de band Ocobar.

‘De Muur on Tour’ werd in september 2012 tijdens het Wereldkampioenschap Wielrennen met éclatant succes op de planken gebracht en krijgt een vervolg met deze op het thema ‘Lijden & Verlossing’ toegespitste show.’

Het zou ons zeer verblijden als wij op betreffende avond u in ons theater mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Joep Reinders
Parkstad Limburg Theaters

Geplaatst door admin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Arnaud
8 jaar geleden

Hey meulemannen, oftewel cultuurbarbaren. Zijn er liefhebbers voor de theatershow. Ik wel in ieder geval. Ockobar is erg goed, band van Wilfried de Jong.

Laat maar weten wie er gaat

Maak een Gratis Website met JouwWeb