Dutch Housing Company is een zelfstandig internationaal opererend ontwikkelings- en bouwbedrijf. Onze passie halen wij uit het vernieuwen van de woningbouw met als missie om als eerste meer dan 1.000 energie neutrale woningen per jaar te ontwikkelen en te bouwen.

In Nederland ligt onze focus op het ontwikkelen en realiseren van duurzame betaalbare eengezinswoningen. De woningmarkt zit op slot en het belang van duurzaamheid lijkt op de achtergrond geraakt terwijl de brandstofprijzen alweer stijgen. Met het ontwikkelen van duurzame en betaalbare woningen biedt Dutch Housing Company een oplossing voor beide vraagstukken.

Internationaal is de combinatie van duurzaamheid en betaalbaarheid eveneens de uitdaging. Samen met lokale partners ontwikkelen en realiseren we met ons internationale prefab bouwsysteem aantrekkelijke duurzame en betaalbare woningen, afgestemd op de lokale markt.

De mensen achter Dutch Housing Company beschikken over ruime professionele ervaring in zowel projectontwikkeling, woningbouw als projectfinanciering. Dutch Housing Company is in 2009 opgericht door Walter Landsaat en Niels Tuip en met de realisatie van diverse projecten in de afgelopen jaren is DHC uitgegroeid tot een professionele onderneming. Walter Landsaat en Menno James vormen samen de directie van Dutch Housing Company. Met de komst van Menno per november 2014 heeft de organisatie een extra boost gekregen in kennis, ervaring en professionalisering. Samen met Robert Santema (adjunct directeur projectontwikkeling), Niels Tuip (projectmanager realisatie) en onze collega's bouwen we voort aan een duurzame organisatie. 

Mede aandeelhouder van Dutch Housing Company is onder andere financieel strategisch consultancy RebelGroup. RebelGroup is een organisatie die zich bezighoud met adviseren over-, en implementeren van- en het investeren in innovatieve financieringsoplossingen in publiek private markten. Zij is actief in de Benelux met kantoren in Rotterdam en Antwerpen, zie verder www.RebelGroup.com

Dutch Housing Company vormt met haar aandeelhouders een complementair team waar veel energie van uit gaat


 

Contact

Dutch Housing Company

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG  's-Gravenhage
Telefoon: +31-85-273 6990
Email: info@dutchhousingcompany.com
www.DutchHousingCompany.com