Nieuws 2011-2010

 

 

 

 

 

 


Allerlei


  • Afgelopen zondag bracht de 2de en tevens laatste groep bierproevers een bezoek aan de ALFA Bierbrouwerij. In totaal zijn over de twee zondagen 15 personen (waaronder 2 gasten) in de brouwerij geweest. Dus kunnen we spreken van een geslaagde activiteit. Met dank aan Christian en Nic die de bezoekjes wonnen door veel bier te drinken.
  • Met de arm van Dave gaat het ook  beter. Hij kan al heel goed bier drinken.
  • Uge heeft vorige week zijn eerste ritje van het seizoen gemaakt, na een noodgedwongen stop ivm een verbouwing en verhuizing. Dus het begin is er weer.
  • De overige mannen zijn al weer volop aan het spinnen. 7 man worden woensdagavond door Christian "afgebeuld" tijden de RPM spinningles, waarbij de nodige zweetdruppels geproduceerd worden.
  • Ruud heeft zijn ATB van stal gehaald, en zal weer wat ATB toertochten gaan rijden. Wil je ook tochten gaan rijden, geef dat dan aan bij cycledating

Ook al even vooruitlopen op het volgend jaar. Als je ideeën hebt voor de fietsvakantieweek laat dat even weten. (mail Christian) We komen hier binnenkort via de mail op terug.


Bezoek aan ALFA bierbrouwerij


Vandaag, zondag 23 oktober bracht de eerste groep van 7 personen ( Jack had zich op het laatste moment afgemeld) een bezoek aan de ALFA bierbrouwerij te Thull. Volgens de traditie wordt er begonnen met koffie en vlaai, waarna er een mooie film wordt getoond van de geschiedenis van ALFA en de productie ervan. Daarna staat er een korte rondleiding door de brouwerij op het programma. Het hoogtepunt wordt tot het laatst bewaard, het proeven van de verschillende biertjes. Een voor een worden ze geproefd. De Edelpils, de Super Dortmunder, het Bokbier en het speciale "Echt", het bier gebrouwen uit 4 ingredienten uit 4 verschillende brouwerijen. Een uniek bier. Het 2 1/2 uur bezoek vliegt om. Bij het verlaten van de brouwerij ontvangen we allemaal een ALFA glas. Het was een educatief uitstapje al gingen de meeste voor het bier.


 Bezoek aan Bike Motion


De top drie van het km klassement kon zich permiteren om zaterdag een bezoek te brengen aan de Bike Motion beurs te Utrecht. Ondanks het zeer mooie weer was het behoorlijk druk. Ook het aantal exposanten wordt ieder jaar meer. In totaal hadden we 6 uur nodig om alles te kunnen zien. En er was genoeg moois te zien. Zaols:

1. Mooie Mario, nog altijd afgetraind.                                                                                                                                                                                    

2. De nieuwe aanwinst voor 2012.

3. De nieuwe Teamfiets in de kleur "meule blauw"

4. De fiets van onze eigen Febian Cancelara

klik op foto voor vergroting

 

 


ALFA nieuwe dranksponsor?Open dag


Zondag 2 oktober a.s is er bij USE-IT een open dag/ inloop dag. Tijdens deze open dag zijn er spinninglessen om 9:00 uur, 10:00 uur en 11:00 uur. In de les van 10:00 zal de nieuwe RPM les worden gegeven. Deze interval spinningles is de ideale training voor de buitenfietser. Je kunt ook aan meerdere lessen meedoen. VOL=VOL

Misschien een goed alternatief als het slecht weer is.

                                     Opgeven kan bij de balie van USE-it tel: 046-4262800

 

 


Trofee


De heer J. Heuts van JH Zonwering (zie advertentie verderop in de nieuwsrubriek)  heeft een trofee beschikbaar gesteld voor de renner die dit siezoen de meeste kilometers in clubverband zal afleggen. De (wissel)trofee zal aan het einde van het jaar uitgereikt worden. Natuurlijk zullen er nog meer prijzen uitgereikt worden. Probeer dus nog zoveel mogelijk deel te nemen aan de zaterdagtochten. Voor de tussenstand van het kilometerklassement zie "TOCHTEN"

We willen de Heer Heuts alvast bedanken voor het beschikbaar stellen van de trofee.


Bike Motion 2011


Op Bike MOTION Benelux vind je de sportieve fietsen, kleding en accessoires voor het nieuwe seizoen.

Met een aanbod van 600 merken is het dé beurs voor de sportieve fietser.

Klik hier om naar de website te gaan.

Misschien is er wederom interesse om er samen naar toe te gaan. Geef dan even je voorkeursdag door aan Christian. Verdere informatie volgt t.z.t.

 


Arnaud beklimt de Mont Ventoux Transfer nieuws deel 2


Elke moderne Protour wielerploeg heeft z’n eigen zaakwaarnemer. Deze functie wordt binnen wtc “aan de Meule” bekleed door Chiepo, vanwege zijn snelle babbel en uiterlijk. Omdat de geruchten gaan dat er verschillende mannen waarschijnlijk overstappen naar Team Sky, is Chiepo op zoek gegaan naar versterking van de Meule, om te voorkomen dat ze de Protour status zullen verliezen. En er is goed nieuws te melden. Het contract met Lars Boom is bijna rond. Er dient enkel nog gesproken te worden over het financiële gedeelte. “Maar ik heb goede hoop dat we er uit zullen komen”, aldus Chiepo, die zeer tevreden zijn duim omhoog steekt. Het is geen geheim dat Chiepo een grote fan van Lars is aangezien hij dagelijks wordt omringt door bomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar er is meer te melden. Omdat Christian niet wil samenwerken met Mark Cavendish bij Team Sky en Mark op zoek moet naar een nieuwe ploeg omdat HTC er mee kapt (om op boomgebied te blijven) heeft Chiepo ook al onderhandelingen gevoerd met Marc. “Marc zou de ideale man zijn om de sprints aan te trekken voor Joshua Petacci, dus zullen we er alles aan doen ook hem te contracteren”. Joshua die bij de onderhandeling aanwezig was kwam in ieder geval met een tevreden lach op zijn gezicht uit de vergaderruimte.Onze zaakwaarnemer is ook uiterst tevreden. "we hebben goede zaken gedaan".

 

 

 

 

 

Positieve berichten dus, zullen alleen even op zoek moeten naar een paar nieuwe sponsoren.

 

 

 

 

 

 


Transfer nieuws


 

Nu het team Leopard wederom heeft teleurgesteld gaat het gerucht dat dhr C.Stijnen samen met dhr M.Cavendish de overstap maakt naar een nieuw team.

In het geruchten circuit gaat men er van uit dat beide heren naar team Sky zullen gaan waar C.Stijnen de sprint voor M.Cavendish zal moeten aantrekken.

Onze reporter ter plaatse heeft de twee net na de contract bespreking op de gevoelige plaat kunnen vast leggen en al is de foto van slechte kwaliteit ze zijn beide toch duidelijk te herkennen.

Wat er met de tweede telg uit de familie Stijnen gaat gebeuren is nog onbekend.


Vermelding op site RINGS-GOIRLE


Toen de gebroeders Schleck nog aan wedstrijden deelnamen, fietsten zij op fietsen van Rings-Goirle. Er is nog altijd contact met de gebroeders Rings. Op de site van Rings-Goirle (met Rings op pad) staat nu een foto van Christian, gemaakt tijdens het Dolomieten avontuur.

Bekijk hier de site van Rings-Goirle

 


AdvertentieDe Dood of de Gladiolen


Sittard-Geleen is op zondag 14 augustus 2011 start- en finishplaats van de Koninginnerit van de Eneco Tour.

Op dezelfde dag vindt als belangrijke omlijsting van het programma een toertocht voor recreatieve fietsers plaats: de Dood of de Gladiolen. Deze werd voor het eerst georganiseerd in 2010. Met veel succes zo bleek uit reacties van de deelnemers.

De startlocatie is opnieuw de Stadssporthal in Sittard. Daar kan tussen 8 en 9.30 uur gestart worden. Inschrijving aan de start is mogelijk vanaf 7.30 uur. Bij voorkeur voorinschrijving via de onderstaande link. Voorinschrijving sluit op 6 augustus 22 uur.

De finish is op de finishlocatie van de Eneco Tour om uiterlijk 15.00 uur, in verband met de finish van de Eneco Tour. Bij de startlocatie is kleed- en douchegelegenheid, parkeergelegenheid en een bewaakte fietsenstalling aanwezig.

Het parcours is ten opzichte van 2010 aanzienlijk gewijzigd. In dezelfde regio waarin vorig jaar werd gefietst is nu een andere tocht uitgezet.
In totaal moeten er 118 kilometer worden afgelegd. Er is een verzorgingspost met ravitaillering bij 55 kilometer. Er zijn maar liefst 27 bekende en minder bekende beklimmingen, het aantal hoogtemeters is 1279. Een uitdagende verhouding tussen afstand en hoogte, een pittige tocht. Een minder bekende regio maar daarom minstens zo interessant!

Klik hier voor een routekaart en hoogteprofiel

Deelname kost 7,50 euro, voor NTFU-leden 5,50 euro.
Na afloop kan nagepraat worden bij café “Ich en dich” op de Markt in Sittard. Deelnemers krijgen daar een consumptie aangeboden.

De Inschrijving via .http://wielerpromotionsittardgeleen.nl/de-dood-of-de-gladiolen-algemeen.php


Schleckjes in Alpen


Afgelopen week hadden de Schleckjes de tweede grote ronde op het programma staan. Dit keer waren de Alpen in Frankrijk het decor. Samen met 5 andere wielrenners werden verschillende bekende bergen beklommen. Col du Lautaret/Galibier, Col de la croix de fer en natuurlijk mocht de Alpe-d'huez niet ontbreken. De weersomstandigheden waren voortreffelijk. Zon en temperaturen rond de 30 graden. Alleen de laatste dag was het regenachtig waardoor de reis met een dag werd ingekort. Desondanks wat het een geslaagde week.

 

 

 

 


Van alles wat.


  • Op het Keerend is een vreemde fiets komen aanfietsen. De fiets verkeerde in verwarde toestand en zag er ongepoetst uit. Hij staat al een week onder de schuur. Waarschijnlijk heeft hij problemen met de eigenaar. Het betreft een kleine Prorace, kleur zwart met witte letters, wit stuurlint en wit zadel. Opvallend is het brede stuur, hetgeen kan betekenen dat de eigenaar breed geschouderd is. Weet u toevallig wie de eigenaar is, laat hem dan even weten waar zijn raspaardje uithangt.
  • Joshua zal vrijdag a.s. onder het "mes" gaan of eigenlijk een kijkoperatie ondergaan. Denk dat de chirurg alleen een grote hoeveelheid bier zal tegenkomen. Wij wensen hem natuurlijk een voorspoedig herstel toe.
  • Roger zal a.s. zaterdag deelnemen aan een kwart-triatlon. Nu we dat weten mag hij in de toekomst de laatste kilometers achter ons aanlopen. Natuurlijk wensen wij Roger veel succes. Laat de trianingen niet voor niets zijn geweest.

 


Bedankje


De fietsvakantieweek 2011 zit er weer op. Een zware week met behoorlijk wat klimwerk in een schitterende omgeving. Gelukkig heeft het weer meegezeten. Namens alle deelnemers willen we een aantal personen bedanken.

Nic voor het beschikbaar stellen van zijn busje.

 

 

 voor het beschikbaar stellen van de bidons, energierepen en gels.

 

Natuurlijk ook de mannen van de club die mee hebben geholpen bij het organiseren van deze week. Dus, Joshua, Arnaud, Nic en Christian, ook bedankt..

En tot slot Jo voor de goede begeleiding en het volgen met de bus.


De kopman voor de Stelvio en Dolomieten kampt wederom met knieproblemen!


 

De man die het hele siezoen heeft toegewerkt naar de fietsvakantieweek 2011 kampt wederom met knieproblemen. Vandaag stond zijn laatste testrit op het programma. "Heb nog steeds behoorlijk veel last van mijn knie, maar desnoods rijd ik de stelvio op een been omhoog", aldus Joshua Petacci. De oorzaak van zijn knieprobleem is nog steeds niet bekend. Wellicht dat hij zich bij een training met de Schleckjes iets teveel heeft geforceerd. Net nu hij in topvorm verkeerde is dit natuurlijk een behoorlijke tegenslag voor een van de kopmannen van "de Meule".Maar hij heeft nog 4 dagen de tijd en zal a.s. dinsdag naar valkenburg afreizen om een healing van Jomanda bij te wonen. Wij wensen hem natuurlijk beterschap toe.


Verzettentabel


Onder het kopje INFO is in het menu de pagina "verzettentabel" toegevoegd. Misschien handige informatie


Fietsvakantieweek 2011


Natuurlijk willen wij onze, nog steeds groeiende (vaste) bezoekers op de hoogte houden van alle activiteiten van WTC Aan de Meule. Regelmatig staat er op de site dat de groep in volle training is op de Dolomieten uitdaging, vandaar dat hieronder het programma staat van de fietsvakantie naar de Stelvio en de Dolomietenmarathon in de maand juni. Natuurlijk zullen bij terugkomst de nodige foto's en verslagen op de site terug te vinden zijn.

Klik op betreffende (verkleinde) pagina voor een vergroting.


Kopmannen WTC "aan de Meule" verhuizen naar Team LEOPARD


Een aanbod dat we niet konden af slaan, zo reageerde een van de twee broers. Gezien onze leeftijd is dit onze laatste kans die we met 4 handen aannemen. Naast de Amstel zullen de gebroeders ook in de Waalse Pijl en LBL als kopmannen van Team Leopard worden uitgespeeld. Wat er daarna gaat gebeuren is nog niet zeker. Tour, Vuelta of Giro. Het zal een beetje afhangen van de vorm aangezien we bij "de meule" al het vuile werk hebben moeten opknappen, aldus Christian. Nic spreekt van een enorme tegenslag voor de Meule. We zullen op zoek moeten gaan naar een of meerdere nieuwe renners om het peil weer op hetzelfde niveau te krijgen.

Wij wensen de gebroeders natuurlijk veel succes toe bij de nieuwe ploeg.

 


Wielerbaan Geleen


Vorig jaar hebben een aantal leden kennis gemaakt met de wielerbaan in Geleen. Joshua, Nic en Ruud reden voor het eerst hun rondjes op de baan. Thei is een vaste bezoeker en doet regelmatig mee voor de prijzen. Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid op de baan te trainen. Vanaf a.s. zaterdag 26 maart gaat het weer beginnen. Voor informatie klik hier.

 


Kilometerklassement 2011

Onder tochten is een nieuwe pagina toegevoegd. Het betreft het kilometerklassement 2011. Het gaat hier om de officiele zaterdag-clubtochten. (eventueel verplaats naar de zondag bij slecht weer). Degene die aan het einde van het jaar de meeste kilometers achter zijn naam heeft staan zal natuurlijk een schitterende prijs in ontvangst mogen nemen.


Sponsor naam

Het is de vaste bezoekers wellicht opgevallen. Naast een nieuwe frisse foto van een gedeelte van de groep op het strand van Brazilie, staat er ook een nieuwe sponsor op de voorkant.

Onze oude co-sponsor Connect1 bestaat niet meer. Aspire Global Group komt hiervoor in de plaats. Klinkt in ieder geval goed. Zou zeggen breng eens een bezoek aan de site.


Born produkten

Voor degene die Bornprodukten hebben besteld: deze zullen, zoals het er nu uit ziet in de loop van volgende week binnen komen.

Houdt dus even je mail in de gaten m.b.t. het afhalen.

 

 


Zondagtocht 2.

Een aantal personen hebben aangegeven de zondagtocht een goed idee te vinden. Wil je op zondag gaan, geef dat indien mogelijk tijdens de zaterdagtocht al even aan of laat een berichtje achter op cycledating.

 


Zondagtocht

Misschien is het een idee om in de toekomst ook op zondag een groepsrit in de planning op te nemen. Waarom:

-        Voor degene die zaterdag niet kan, of de zaterdagtocht te lang en/of te zwaar vindt.

-        Extra mogelijkheid om bij te trainen voor degene die een achterstand in conditie heeft.

-        Als uitwijkdag bij slecht weer op zaterdag.

-        Vaak wordt er al door meerdere personen individueel getraind dus waarom niet in een vertrouwde groep.

De zaterdagtocht blijft als vanouds, en zal in het teken staan van een lange, mooie tocht, met een besloten karakter. De zondagtocht zal maximaal 90/100 km lang zijn, dus z’n 3 uur, zodat we rond de middag terug zijn. (geen pauze onderweg) Gastrenners zijn toegestaan.

Laat even weten of hier interesse voor is. Bij voldoende interesse zouden we dit vanaf 13 maart kunnen oppakken. Vertrektijden zijn hetzelfde als de zaterdagtocht. (zie agenda)


Bezoekers site


Het aantal bezoekers aan onze site is nog steeds groeiende. Zie hiervoor onderstaande gegevens. We hopen dat deze aantallen nog verder zullen stijgen.


Extra politiebericht


Sinds zondagmorgen 13-02-2011 is de jongeman Nic Spronck niet meer gesingaleerd. Het laatst waar nog Nico S nog is gezien is net voor het topje in het altijd lastige Banholt. Sindsdien is Nico niet meer gezien door zijn medevluchters, 4 Meulemannen. En er is ook niets meer vernomen, wat tot grote ongerustheid heeft geleid bij vrienden en familie. Het signalement van Nico luidt als volgt: lengte 1.85; gewicht 95 kg, grijs haar of wat daar voor doorgaat; groene ogen en of zonnebril, grote grijns met witte tanden. Het kan zijn dat hij ietwat afwijkend gedrag vertoond, maar schrikt daar niet van en probeer hem voorzichtig te benaderen.Nico droeg op deze beuste zondagmorgen een zwart -grijs wielerjack en een zwarte lange fietsbroek. Volgens de ooggetuigen, de meulemannen dus, een slecht voorteken. Heeft u nog vragen of heeft u Nico na deze verdwijning nog gezien neem u a.u.b. contact op met de Meulemannen of met de plaatselijke politie. Bedankt voor uw aandacht (Arnaud Smeets)


Ongeluk Dave

Onze Dave is afgelopen woensdag met zijn fiets gevallen op weg naar de baan in Geleen. Afgelopen vrijdag is hij geopereerd aan zijn verwondingen. Zodra we weten hoe het met Dave gaat laten we jullie dat weten. Wij wensen Dave natuurlijk beterschap en een voorspoedig herstel toe.


Start nieuwe seizoen

Het is de bedoeling dat we vanaf februari een begin zullen maken met de zaterdag-groepstochten. Natuurlijk alleen als de weersomstagheden het toelaten. De vertrektijd zal voorlopig 10:00 uur zijn.

Voor degene die de komende weken toch wil gaan fiesten en dit liever niet alleen doet, kan natuurlijk een reactie achterlaten op cycledating.


Kerstprijsvraag

Tijdens een bezoek aan de fitness kwam onze vaste fotograaf een bekende tegen. Hij stond zich in het "zweet" te werken op vrijdagmiddag. (stiekem trainen heet dat) De snelheid van deze persoon was zo hoog dat de fotograaf het moeilijk had een duidelijke foto te maken, vandaar ook deze prijsvraag. Als hij niet aan het fitnessen is, is deze persoon te vinden in de bossen. Niet voor niets is de bijnaam van hem Paules de boskabouter. Weet jij om wie het gaat, stuur je oplossing dan snel in. Onder de goede inzenders wordt een lege fles champagne verloot.

   


Sluitingsavond

Afgelopen vrijdag 10 december vond bij Brasserie Merode te Nieuwdorp de sluitingsavond plaats. Onder het genot van een heerlijk diner en natuurlijk de nodige drank werd er nog eens terug gekeken op een zeer geslaagd siezoen. Werd het vorig jaar nog een "gouden bel" uitgereikt aan Ruud Ehrens, dit jaar werden er een viertal oorkondes met de daarbij behorende prijzen uitgereikt. Zie hieronder de oorkondes die aan betreffende personen werden uitgereikt.

  

 

 

Naast de bovenstaande oorkondes werd er nog iets uitgereikt. Helaas was Nic voor wie het allemaal bedoeld was niet op tijd aanwezig, vanwege contractbesprekingen met toekomstige renners in de Italiaanse stad Milaan. Daarom werd de prijs overhandigd aan zijn vrouw, Els. Helaas kon Koningin Beatrix, die de Koninklijke onderscheiding zou opspelden ook niet aanwezig zijn. Zij zat namelijk ingesneeuwd in Lech.

Nic ontving uit handen van Christian de Onderscheiding, "Ridder in de orde van Oranje Nassau" voor alle "goede" zaken die hij het afgelopen jaar voor WTC "aan de Meule" heeft verricht.  

Wij willen natuurlijk alle oorkondewinnaars en Ridder Nic van harte feliciteren.

Hierinder de oorkonde die aan Els (voor Nic) werd overhandigd.

 

 


Wie is zijn fiets kwijt?


Nieuwe kleding gepresenteerd op Bike Motion


Onlangs werden een aantal leden op Bike Motion verrast door een tweetal charmante dames welke de nieuwe outfit van WTC “Aan de meule” 2011 showden. Eigenlijk zou de kleding pas per 1 januari aan de pers worden voorgesteld. Maar Partick Stroucken van BIORACER vond de beurs in Utrecht een betere gelegenheid. Het linker model, Shiba, showt de nieuwe zomeroutfit en Katja toont de winteroutfit. Momenteel wordt er nog gewerkt aan een derde outfit voor in de bergen. Het streepje loopt dan horizontaal, dus van links naar rechts. De pakken zullen nog even in de windtunnels getest moeten worden, dit omdat de horizontale streepjes wellicht iets meer wind zullen vangen.

Zoals jullie zien maakt dit verticale streepje je extra lang. In werkelijkheid zijn de twee jonge dames even “groot” als Christian. De foto is trouwens gemaakt door Patrick Strouken, die naast vertegenwoordiger van BIORACER ook een zeer goede fotograaf is. De appel valt niet ver van de boom.


Herfstwandeling zondag 31 oktober

Liefhebbers van een herfstwandeling kunnen zondag 31 oktober de wandelschoenen uit de kast halen. De wandeling zal ongeveer 10 tot 15 km lang zijn, dus ongeveer 2 1/2 tot 3 uur. Er zal onderweg zeker gepauzeerd worden. Waar we gaan wandelen, is nog even een verrassing. We zullen er wel met de auto naar toe moeten rijden. Heb je interesse mail of bel dan even naar Nic. Vertrek is om 10:00 uur vanaf het Keerend.

Als het weer heel slecht is gaat de wandeling niet door.

Wandel ze en geniet van de mooie herfstkleuren.

  


Bike motion 2010

Afgelopen weekend bezochten een aantal leden de fietsbeurs "Bike Motion" in Utrecht. Er viel weer veel moois te zien. Hieronder een kleine foto impressie.

Foto 1: Nic bij een van onze sponsoren.

Foto 2: Marco Pantani even terug op aarde.

Foto 3: De fiets van Contador waarmee hij in Parijs aankwam.

Foto 4: Knabbel en Babbel gesignaleerd bij concurrentie. (is spionagefoto, vandaar dat ie wat donker is)

Binnenkort volgt nog een foto van de presentatie van de nieuwe wieleroutfit van WTC "aan de Meule" tijdens de beurs. Foto is gemaakt door Cor Vos alias Patrick Strouken (BIORACER). Houdt de site dus in de gaten voor deze wereldprimeur.

Helaas kon Nic niet worden overgehaald om als kopman van de club deel te nemen aan de diverse "wedstrijdjes" tijdens de beurs. Niet in vorm, verkeerd parcours enz, enz. Dus hij durfde gewoon niet af te gaan.

                                                                                                                                                      


Brazilian Beach op RTL-Z


Nieuw programma 'Grenzeloos Vastgoed' vanaf 18 oktober op RTL Z

 Grenzeloos Vastgoed is een reisprogramma met een journalistiek karakter, waarin de kijker wordt meegenomen naar diverse investeringsobjecten over de hele wereld. Het programma geeft veel informatie over het land van bestemming, de plaatselijke economie en andere factoren die bij het investeren in vastgoed van belang zijn. Tijdens de eerste drie uitzendingen zullen de 5-sterren projecten Laguna Beach Resort Canoa Quebrada Brazil en Canoa Quebrada Golf & Country Club onder de aandacht worden gebracht. Het nieuwe programma ‘Grenzeloos Vastgoed’ werd mede mogelijk gemaakt door Brazilian Beach Property & Rentals en zal vanaf 18 oktober wekelijks te zien zijn op RTL Z.


Uitzendingen RTL Z Grenzeloos Vastgoed 

Uitzending Grenzeloos Vastgoed deel 1:

Maandag

18 oktober

09.20u

Dinsdag

19 oktober

11.20u

Woensdag

20 oktober

13.20u

Donderdag

21 oktober

15.20u

Vrijdag

22 oktober

16.20u


Deel 2 van Grenzeloos Vastgoed kunt u in week 42 (25 t/m 29 oktober) elke dag bekijken op dezelfde tijden van hierboven. Dit geldt tevens
voor deel 3 in week 43 (1 t/m 5 november).

Uitzending gemist? Geen probleem, u kunt de herhaling bekijken op onze website www.brazilianbeach.nl


Evaluatie

Inmiddels hebben 10 personen de evaluatie-mail retour gezonden. Degene die het nog niet hebben gedaan en toch iets kwijt willen kunnen dit nog doen. Binnenkort zal het resultaat van dit "marktonderzoek" openbaar gemaakt worden.


Spinning
                                               

Een aantal personen is reeds begonnen met de wintertraining als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Afgelopen woensdag waren maar liefs 6 meulemannen te vinden in de spinningzaal van USE-It Health Club te Urmond. Febian, Pieter, Uge, Joshua en Chiep(olini) volgden allen de RPM les van Christian. Een pittige intervaltraining van 45 minuten. Thei stond donderdag aan het vertrek voor zijn spinningles. Wil je ook eens kennis maken met spinning, stuur dan even een berichtje naar Christian (contact pagina). Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen.

 Voor meer informatie over USE-it klik hier

Voor informatie over RPM spinning klik hier 

Een beetje reclame maken mag toch wel he!

 

 


Wielrennen-Nederland.startpagina

De link naar onze site is sinds vandaag opgenomen in de startpagina van Wielrennen-Nederland. Een verzameling van een groot aantal wielerclubs, fietsclubs ed, gerangschikt op provincie.

klik op de link om doorverwezen te worden naar de startpagina: http://wielrennen-nederland.startpagina.nl/


Openbedrijvendag Bioracer


Bij onze wielerkleding leverancier Bioracer is zondag 3 oktober a.s. de open bedrijven dag. Misschien een leuk idee om daar eens naar toe te gaan om een kijkje te nemen. Lijkt me zeer interessant. Je kunt hier op eigen gelegenheid naar toe gaan. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om hier als groep (eventueel met aanhang) naar toe te gaan (carpoolen). Je kunt een bericht achterlaten op cycledating. Geef even aan hoe laat je wil gaan en hoeveel personen. Kunnen we in de loop van de week even communiceren over het vervoer, als er tenminste interesse is.


Bike Motion Benelux

Ook dit jaar vind de fietsbeurs "Bike Motion Benelux" weer plaats in de jaarbeurs van Utrecht. The place to be voor de echte wielergek. Afgelopen jaar zijn we met een aantal personen samen naar Utrecht gereden. Misschien is er dit jaar wederom interesse om de beurs te bezoeken.

Meer informatie vind je op: http://www.bikemotionbenelux.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx

Laat even een reactie achter op cycledating zodat we weten wie er na toe wil gaan en we vervoer kunnen regelen. Geef ook even aan op welke dag je wil gaan.


Woensdagavond training:


Even het volgende over de woensdagavondtraining. We willen jullie vragen om in de toekomst aan te geven als je mee wil gaan. Dit kan gewoon via cycledating. Geef ook even aan welk tijdstip jou het best uitkomt. Zo weet Nic in ieder geval wie er mee gaat, of hij nog op iemand moet wachten of wellicht eerder kan vertrekken (dan 18:30 uur) in verband met de steeds eerder invallende duisternis. Als je je hebt aangemeld en er toch iets tussen komt, meld je dan ook weer even af. Bedankt voor jullie medewerking.


Ledenlijst (verjaardagen):

Op verzoek van Febian is onder het tabblad "INFO" een ledenlijst opgenomen. Hij wilde namelijk weten wanneer iemand jarig is. Uit respect staan de ouderen bovenaan de lijst. De jongens die net uit de luiers zijn staan onderaan de lijst.

Heb je nog meer wensen om de site nog leuker te maken, laat me dat weten.


 Vakantie   

Voor degene die op vakantie gaan.

.


14 juli:   Nieuwe Kleding 

Afgelopen zaterdag werd voor het eerst de nieuwe kleding gedragen. De reacties onder de leden waren positief. Het design en kleur oogt fris en valt zeker in groepsverband goed op. Ook over de samenstelling van het pakket mag zeker niet geklaagd worden. Bij deze willen we onze sponsoren bedanken voor dit mooie kledingpakket en natuurlijk ook Nic en Christian welke verantwoordelijk waren voor het design.

Dus:  Brazilian Beach (Dhr Peter Blanckers) , Connect 1 (Nic), QS Graphics (Ruud) bedankt namens de leden van WTC "aan de Meule".


27 juni:  Maratona dles Dolomites  

Volgende week zondag zullen Joshua en Chiepo deelnemen aan de Maratona dles Dolomites in Italie. Beide heren hebben afgelopen zaterdag de laatste voorbereidingstocht verreden en reizen met een goed gevoel richting Italie. Wij wensen ze natuurlijk veel succes toe.

Informatie over deze tocht is te vinden op: http://www.maratona.it

Hieronder het hoogteprofiel van de rit.


27 juni:  Kleding Bioracer 

Afgelopen vrijdag zouden wij de kleding binnen krijgen. Helaas zijn ze niet afgeleverd. Nic heeft inmiddels contact proberen op te nemen met Patrick Strouken van Bioracer. Dit heeft nog niks opgeleverd. Wij hopen ze alsnog in de loop van de komende week binnen te krijgen. Houdt dus de site of de mail in de gaten.


19 juni:  Petit Tour de France 

Zoals we reeds eerder hebben vermeld heeft Thei deelgenenomen aan de Petit Tour de France. Ze hebben in 5 dagen tijd een afstand afgelegd van 931 km met een hoogteverschil van 11990 meter.

Voor een verslag van een van de deelnemers zie http://www.petittourdefrance.nl/verslag2010_1.html

                            Foto: Thei aan vertrek van de 1ste etappe.


9 juni:  Dave naar Engeland   

Dave is voor 14 dagen naar Engeland alwaar hij namens onze club het open kampioenschap van Newcastle probeert te winnen. Afstand 160km. Natuurlijk wensen wij Dave ook veel succes toe.

Dus WTC "aan de Meule" is op verschillende fronten in heel Europa actief.


8 juni:   Petit tour de France
  

Deze week (van 7 tm 11 juni) zal Thei deelnemen aan de Petit Tour de France. Een 5 daagse fietstocht van Valkenburg naar Morzine. In totaal zullen de deelnemers ongeveer 900 km afleggen en daarbij ongeveer 11000 hoogtemeters overbruggen. Een pittig tochtje. Wij wensen Thei veel succes toe en hopen natuurlijk op een kort verslag.


25 mei:  Wielerbaan Geleen 

Vandaag 25 mei hebben een aantal mannen op de wielerbaan van Geleen gestreden voor een bosje bloemen. Ruud, Joshua, Nic en Thei stonden aan het vertrek. Na de neutralisatie krijgt Ruud het al moeilijk. Benen niet goed. Zelfs de kopman kan wel eens een slechte dag hebben. Thei, Joshua en Nic draaien hun rondjes netjes mee. Zij hebben echter geen antwoord op een tweetal demarrages. Twee groepen rijden weg uit het peloton en weten de overgebleven renners op een ronde te zetten. Na afloop de gebruikelijke excuses: "maandag teveel bier gedronken", "reed in dienst van", "was er al een groep weg?"enz enz. Maar het peloton begint langzaam aan oranje te kleuren. Nu nog wachten op een afmaker. Chiepie, Chiepie, Chiepie.


16 mei:  Baanwedstrijd Geleen 
 
                 

Dinsdag 18 mei a.s. zal een gedeelte van de baanselectie deelnemen aan de baanwedstrijden in Geleen. Het zal de vuurdoop worden voor onze molenboys. Zij zullen steun nodig hebben, vandaar dat wij alle supporters, bekenden en familie willen oproepen onze jongens te komen aanmoedigen. De bus vertrekt om 19:00. "Zij hebben zich goed voorbereid en denken klaar te zijn voor het grote werk"  aldus Ruud en Chipo. Wij wensen ze natuurlijk veel succes toe. Zal alvast een bekerkast beginnen te timmeren voor in het clublokaal. (bouwvergunning moet wel nog aangevraagd worden)


25 april:  Nieuwe website 

Welkom op de nieuwe site van WTC "aan de meule"


 Grenslandklassieker 

Op 16 mei 2010 organiseert WTC-Grensland de 32ste Isaac Grenslandklassieker,

Voorinschrijving is mogelijk tot en met 2 mei 24:00 uur.

LET OP! Om de tocht haar karakter te laten behouden is het maximum aantal deelnemers op 2.000 gelimiteerd.

Voorkom teleurstelling en schrijf je vooraf in!!  

Op 25 april waren er nog 649 inschrijfbewijzen beschikbaar

 


  Avondtraining  

Vanaf woensdag 31 maart a.s. start de avondtraining:

Datum           : iedere woensdag (indien het weer het toelaat)  

Tijdstip          : 18:00 uur

vertrekpunt   :  op het Keerend.

Wil degene die van plan is om mee te gaan even een reactie achterlaten op de site, zodat we kunnen zien of er wel voldoende belangstelling is.