QS Graphics

QS graphics is een energiek servicebedrijf met een leidende marktpositie op het gebied van reproductietechnieken. Tot de activiteiten behoren o.a. het grootformaat kopiƫren, het scannen en plotten van technische tekeningen, kopiƫren en digitaal printen in zwart/wit en full colour van visitekaartje tot billboard.

Met name het steeds inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en trends heeft QS graphics tot een gewaardeerde en waardevolle partner gemaakt van bouwnijverheid, industrie, zakelijke dienstverlening en overheden. QS graphics heeft haar hoofdvestiging in Sittard (bedrijvenstad 'Fortuna') en een vestiging in Maastricht en Roermond.

QS graphics is sinds de oprichting in 1974 uitgegegroeid tot een van de tien grootste reprobedrijven in Nederland met ruim dertig medewerkers. De sterke groei in de afgelopen jaren is met name te danken aan de reputatie op het gebied van kwaliteit en snelheid. Deze vanzelfsprekende kwaliteit vindt u ook terug in de dienstverlening. Onze eigen koeriersdienst rijdt meerdere malen per dag vaste routes in een groot gedeelte van Limburg. Hierdoor kunt u vaak nog dezelfde dag over het reprowerk beschikken.

QS graphics biedt niet alleen technische hoge kwaliteit maar onderscheidt zich ook door een optimale service en adequate advisering. Deze inspanningen zijn in april 1999 beloond met het kwaliteitscertificaat ISO-9001